by on June 14, 2024
13 views
προώθηση ιστοσελίδων κατασκευεσ ιστοσελιδων Βολος Οι Ιωάννης επαγγελματικη ιστοσελιδα Βολος Μεντεκίδης και Γεώργιος Μεντεκίδης υπέβαλαν δεσμευτική προσφορά για φιλοξενία ιστοσελίδων Βολος το ακίνητο κατασκευη website Βολος στον σχεδιασμόσ ιστοσελίδασ Βολος Αγ. διαφημιση στο ιντερνετ Βολος Ιωάννη Σιθωνίας, seo Βολος όπως ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης κατασκευη ιστοσελιδασ τιμη Βολος Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). ..." Δεσμευτική προσφορά για το ακίνητο στον Άγιο Ιωάννη Σιθωνίας προώθηση ιστοσελίδων Οι Ιωάννης Μεντεκίδης και Γεώργιος Μεντεκίδης υπέβαλαν δεσμευτική προσφορά για το ακίνητο στον Αγ. Ιωάννη Σιθωνίας, όπως ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).Το Ταμείο θα αποφασίσει σε επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του, για την εγκυρότητα της προσφοράς, σε συνέχεια εισήγησης των χρηματοοικονομικών και νομικών του συμβούλων.
 
Παράλληλα, θα αποσφραγίσει την οικονομική προσφορά και θα καθορίσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού σύμφωνα με τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας.
 
Ακόμη, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την έναρξη δημόσιων διεθνών διαγωνισμών σε μια φάση, για την αξιοποίηση των ακινήτων στις περιοχές της Αγίας Τριάδας του Δήμου Θερμαϊκού στη ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης και της Ν. Ηρακλείτσας του Νομού Καβάλ
Be the first person to like this.