by on June 15, 2024
15 views
κατασκευη λογοτυπου Βολος https://Xenofon.gr/ATHENS-0000000049-kataskevi-logotipou-volos.html. προώθηση ιστοσελίδων Ξεκινούν οι συνομιλίες για το σχηματισμό κυβέρνησης στην Τσεχία, δημιουργια σαιτ Βολος έπειτα από το «πράσινο φως» που έδωσαν σήμερα στον ηγέτη των Σοσιαλδημοκρατών...... Ξεκινά η διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης στην Τσεχία προώθηση ιστοσελίδων Το «πράσινο φως» έδωσαν οι βουλευτές των Σοσιαλδημοκρατών Ξεκινούν οι συνομιλίες για το σχηματισμό κυβέρνησης στην Τσεχία, έπειτα από το «πράσινο φως» που έδωσαν σήμερα στον ηγέτη των Σοσιαλδημοκρατών, δημιουργία ιστοσελίδασ κοστοσ Βολος οι βουλευτές του κόμματος.

Το κόμμα είχε λάβει το 20,5% των ψήφων, στις πρόωρες εκλογές που έγιναν πριν από δύο εβδομάδες.

Ο ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών Μπόχουσλαβ Σομπότκα, θα προσπαθήσει να σχηματίσει κυβέρνηση με το νεοσυσταθέν κεντρώο κόμμα ΑΝΟ του δισεκατομμυριούχου Αντρέι Μπαμπίς, κατασκευη site με wordpress Βολος το οποίο εξασφάλισε το 18,7%, sxediasmos istoselidwn Βολος και τους Χριστιανοδημοκράτες, ένα μικρότερο κεντρώο κόμμακόμματα μαζί απέσπασαν 111 από τις 200 έδρες στην Κάτω κόμμακόμματα που βρίσκονταν στην κυβέρνηση υπέστησαν σφοδρή ήττα.

Όπως δήλωσε ο Σομπότκα, ο οποίος είναι πρώην υπουργός Οικονομικών, φτιαξε ιστοσελιδα Βολος οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν άμεσα, πρώτα με το κόμμα ΑΝΟ και στη συνέχεια με τους Χριστιανοδημοκράτες.

Ο Σομπότκα έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να ολοκληρώσει τον σχηματισμό της κυβέρνησης μέχρι το τέλος του χρόνου αντικαθιστώντας την μεταβατική κυβέρνηση, διαφημιση ιστοσελιδων Βολος η οποία διορίστηκε τον Ιούλιο ύστερα από την κατάρρευση της κεντροδεξιάς κυβέρνησης.

προώθηση ιστοσελίδων Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

















προώθηση ιστοσ
Be the first person to like this.