17 views
προώθηση ιστοσελίδων Άτομα κάθε ηλικίας πλημμύρισαν σήμερα τους website development Βολος τι σημαινει ιστοσελιδα Βολος δρόμους web hosting Βολος της Αθήνας" Πλήθος κόσμου στον 31ο Διεθνή Κλασικό Μαραθώνιο προώθηση ιστοσελίδων
Φωτορεπορτάζ Γιώργος Διαμαντάκης

Περίπου 30.000 αθλητές και απλοί υποστηρικτές του θεσμού έτρεξαν στα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, των 5χλμ., των 10χλμ., στο δυναμικό βάδισμα, στον αγώνα δρόμου για παιδιά 1.000 μέτρων και στον αγώνα δρόμου Special Olympics 1000 μέτρων.

telos3

Στην κλασική διαδρομή το νήμα του τερματισμού έκοψε πρώτος στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο ο Κενυάτης Χίλαρι Γέγκο, με χρόνο σε 2 ώρες 13 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα.

telos4

Τον Γέγκο ακολούθησαν οι συμπατριώτες του Κιμέλι Νίξον (2ος) και Ντέιβιντ Ρούτοχ (3ος), ενώ πρώτος Έλληνας αθλητής που ολοκλήρωσε την προσπάθειά του τερματίζοντας στο Παναθηναϊκό Στάδιο ήταν ο Χριστόφορος Μερούσης, με χρόνο 2:23'.59''.

Τέταρτος ήταν άλλος ένας δρομέας από την Κένυα, ο γνωστός Πολ Κιμπέτ Κοσγκέι (2:16.58), πέμπτος ο Αιθίοπας Μόλα Μελσάμο (2:19.37) και έκτος ο Ουχούρου Τουνίσβα από τη Νότια Αφρική (2:23.56).

telos1

Ο Χριστόφορος Μερούσης έφτασε στο Καλλιμάρμαρο έβδομος, αλλά πρώτος μεταξύ των Ελλήνων αθλητών, με επίδοση 2:24.09, ενώ δεύτερος Έλληνας (8ος στη γενική κατάταξη) ήταν ο Κώστας Πούλιος (2:25.37) και τρίτος (9ος) ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος (2:27.18).

Ανάμεσα στους δρομείς έτρεξε με τον αριθμό 9054 και ο κ. Παναγιώτης Αραμπατζής, εργαζόμενος της φαρμακο Βιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ. Ο κ. Αραμπατζής σε δηλώσεις του στο Newsbomb.gr, χαρακτήρισε την όλη εμπειρία ευχάριστη και έσ ΤΕΙλε το μήνυμα σε όσους δεν έχουν συμμετάσχει «να σηκωθούν από τους καναπέδες τους και να τρέξουν! Κερδίζουν χρόνια».

telos5

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Κενυάτισσα Τζόαν Νάνσι Ρότιτς με χρόνο 2:41.30, αφήνοντας δεύτερη την Ουκρανή Σβιτλάνα Στάνκο (2:41.59) και τρίτη. Πρώτη μεταξύ των Ελληνίδων τη Μάγδα Γαζέα, με επίδοση 2:46.03.

Παράλληλα με την εκκίνηση στον Κλασικό Μαραθώνιο, δόθηκε και εκείνη των 10.000 μέτρων από τη Λεωφόρο Αμαλίας.

Στα 10 χιλιόμετρα των ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Ρώσος Ισταντέρ Ιαντγκαρόφ, με 32:28. Δεύτερος ήταν ο Κώστας Δρόμος 32:35 και τρίτος ο Ανδρέας Δημητράκης με 32:58. Στις Γυναίκες, η Αναστασία Καρακατσάνη δεν δυσκολεύτηκε να κόψει το νήμα σε 35:40. Δεύτερη ήταν η επίσης έμπειρη Τίνα Κεφάλα (36:15) και τρίτη η Πόπη Αστροπεκάκη (37:00).

Στα 5 χιλιόμετρα των ανδρών πρώτος στον τερματισμό έφτασε ο Κωνσταντίνος Νακόπουλος σε χρόνο 15:48, δεύτερος ήταν ο Ευάγγελος Μυλωνάς (15:53) και τρίτος ο Προκόπης Χαντζάκης (15:54).

Στις Γυναίκες, αντίστοιχα, νικήτρια ήταν η Κατερίνα Μπερδούση (17:58), δεύτερη η Βαλεντίνα Μιχαΐλοβα (18:49) και τρίτη η Σταυρούλα Χρυσαΐδη (19:09).

Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι δήλωσαν συμμετοχήστην κλασική διαδρομή της διοργάνωσης και ξεκίνησαν το πρωί από τον Μαραθώνα για να τερματίσουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Οι δρομείς που έλαβαν μέρος στον αγώνα των 5 χλμ. έφτασαν τους 8.000, και περίπουαντίστοιχοι δήλωσαν συμμετοχή σε εκείνον των 10 χιλιομέτρων.
telos7
Από τις 6 το πρωί είχαν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ υπάρχουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων, των τρόλεϊ και του Τραμ, λόγω των αγώνων.

Διαβάστε επίσης: Γιορτάζει η ΑθήLIVE: Ο 31ος Κλασικός Μαραθώνιος της ΑθήναςΑθήνας
Δείτε ποιοι σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί
31ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Τρέχουμε Μαζί! Τρέχουμε για τη Ζωή!
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω Μαραθωνίου

 
προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα «Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.


Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.


Τι απαντά η Χρυσή Αυγή Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για "clubbing", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.
Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;» Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5
και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.

«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το "μαζί ιστοσελιδα ιστοσελιδα σημασια Βολος σημασια Βολος τα φάγαμε". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο. Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το 10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν " ιστοσελιδα κατασκευη Βολος ελάτε seo and κατοχύρωση δείγματα κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων Βολος λογοτύπων Βολος domain Βολος web marketing Βολος να πάμε μπρος". Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:

Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.

Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά κ
Be the first person to like this.