by on June 16, 2024
12 views
προώθηση ιστοσελίδων Το σπίτι, σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ Βολος την αποθήκη και λογότυπο δωρεαν διαφημιση site Βολος Βολος το αυτοκίνητό του είχε μετατρέψει σε δημιουργια δημιουργια ιστοσελιδων Βολος e shop Βολος χώρους αποθήκευσης λαθραίων τσιγάρων κατασκευη eshop μονοσ μου Βολος ένας kataskeui istoselidas Βολος 48χρονος δημιουργια λογοτυπου Βολος Έλληνας λαθρέμπορος ..." Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν στη Βέροια προώθηση ιστοσελίδων Το σπίτι, την αποθήκη και το αυτοκίνητό του είχε μετατρέψει σε χώρους αποθήκευσης λαθραίων τσιγάρων ένας 48χρονος Έλληνας λαθρέμποροςΤο σπίτι, την αποθήκη και το αυτοκίνητό του είχε μετατρέψει σε χώρους αποθήκευσης για τη μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων που διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας ένας 48χρονος Έλληνας λαθρέμπορος που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Βέροια.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης και ανακάλυψαν επιμελώς κρυμμένα δεκάδες πακέτα τσιγάρων δια φόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας. 

Ο 48χρονος συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του σε χωριό της Ημαθίας όπου, στα δωμάτια και την αποθήκη, κατασχέθηκαν συνολικά 2.373 λαθραία πακέτα τσιγάρων τα οποία εστάλησαν στο τελωνείο της περιοχής για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. 

***  Τρεις κούτες με 600 λαθραία τσιγάρα είχε μαζί του ένας 30χρονος από το Μπανγκλαντές που υποβλήθηκε σε έρευνα από αστυνομικούς του τμήματος Κάτω Αχαΐας στην περιοχή Σαγαίικα και αποκάλυψε ότι τα είχε προμηθευτεί από έναν συνομήλικο ομοεθνή του, ο οποίος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στο Λάππα Αχαΐας και συνελήφθη. 

Στην κατοχή του οι αστυνομικοί κατέσχεσαν άλλες 128 λαθραίες κούτες με 26.600 τσιγάρα  και 1.125 ευρώ. Οι δυο αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Θύμα κλοπής η Ανδριάνα Μπάμπαλη Της έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι τηςΜια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες την Ανδριάνα Μπάμπαλη που της έκλεψαν το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της!
 
 Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για το περιστατικό και ανέβασε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου ζητώντας όποιος γνωρίζει κάτι να την ενημερώσει.
 
Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter της: «ΕΚΛΑΠΗ: Ασημί Suzuki Swift Sport, IHZ5845 μπροστά από την πόρτα μου (Αγ. Παρασκευή) σήμερα το πρωί!», ενώ το πρωί της Δευτέρας ανέβασε ξανά μια φωτογραφία του αυτοκινήτου της, οργανώνοντας έτσι μια μικρή εκστρατεία στα social media, ώστε να το βρει, σε περίπτωση που κάποιος το έχει δει. προώθηση ιστοσελίδων Σε παύση ο δήμαρχος Ιθάκης για λόγους Δημοσίου συμφέροντος Ο Γιάννης Κασσιανός είχε παραπεμφθεί στο πειθαρχικό για σειρά παραπτωμάτων όπως παράληψη υποβολής πόθεν έσχες και εμπλοκή του δήμου σε δικαστικές διαμάχες για δικά του χρέη   Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, ο δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός παύτηκε από τα καθήκοντά του «για σοβαρούς λόγους Δημοσίου συμφέροντος».

Ο υπουργός Εσωτερικών αποδέχτηκε τη σχετική γνωμοδότηση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, στο οποίο είχε παραπεμφθεί ο 67χρονος δήμαρχος, και έκρινε ότι οι πράξεις του επέφεραν βλάβη στα συμφέροντα του δήμου.
Ο κ.Κασσιανός δι
Be the first person to like this.