by on June 19, 2024
9 views
ΒΟΛΟΥ ΕΟΠΥΥ μέλλον πετρες πηλιου Και νέα διακοσμηση τοιχου μπαλκονιου τηλεφωνική πλακεσ πεζοδρομιου πρακτικερ γραμμή ραντεβού μοντερνα σπιτια με πετρα στον ΕΟΠΥΥ Βόλου πετρες πηλιου  Η Δ/νση πλακακι βοτσαλο εξωτερικου χωρου της ΝΜΥ ΕΟΠΥΥ ΒΟΛΟΥ ανακοίνωσε  ότι από σήμερα 19/11/13 θα κλείνονται τηλεφωνικά ραντεβού με τους ιατρούς πλακακι βοτσαλο εξωτερικου πλακακια σκαλασ πρακτικερ χωρου μοντερνα σπιτια με πετρα της μονάδας μας πλακεσ πεζοδρομιου μεγαλεσ σε δύο (2) τοπικές γραμμές με αστική χρέωση στους" Και νέα τηλεφωνική γραμμή ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ Βόλου πετρες πηλιου Κα ΒόλοΒόλου "/> Η Δ/νση της ΝΜΥ ΕΟΠΥΥ ΒΟΛΟΥ ανακοίνωσε  ότι από σήμερα 19/11/13 θα κλείνονται τηλεφωνικά ραντεβού με τους ιατρούς της μονάδας μας σε δύο (2) τοπικές γραμμές με αστική χρέωση στους αριθμούς 24210-32222 και 24210-76469.
Τα ραντεβού αφορούν όλες τις ειδικότητες ιατρών της μονάδας  του ΕΟΠΥΥ πλην εργαστηρίων. Το ωράριο λειτουργίας προς το παρόν, των τηλεφωνικών γραμμών θα είναι από 08:00 έως 14:00 με δυνατότητα επέκτασης στο μέλλον.

 
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα ΕλλάδαΕλλάδας: Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Εργοτέλη, ο Ολυμπιακ ΕλλάδαΕλλάδας ο Παναθηναϊκός θα βρει τον Εργοτέλη, ενώ ο Ολυμπιακός το
Be the first person to like this.