by on June 20, 2024
14 views
προώθηση ιστοσελίδων «Δώρο» στην κυβέρνηση χαρακτήρισε την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης , ο υπουργός Διοικητικής Mεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης...... «Δώρο στην κυβέρνηση η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ» προώθηση ιστοσελίδων Μητσοτάκης: Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει «Δώρο» στην κυβέρνηση χαρακτήρισε την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης , ο υπουργός Διοικητικής Mεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ Βολος ο οποίος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«O ΣΥΡΙΖΑ μας έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο. Η κυβέρνηση θα πάρει τις ψήφους που χρειάζεται και θα τσιμεντωθεί η κυβερνητική πλειοψηφία. Κάνεις πρόταση μομφής γιατί θέλεις να ρίξεις την κυβέρνηση. Αν θέλεις όμως να ρίξεις την κυβέρνηση πρέπει να είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις. Με τι θέσεις; Γι’ αυτό δεν έχουμε ακούσει κουβέντα», σημιουργια site βολος τόνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Αναφερόμενος στις απολύσεις από το Δημόσιο, σχεδιασμοσ logo Βολος τόνισε χαρακτηριστικά: κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων Βολος «Η τρόικα έχει ζητήσει 15.000 απολύσεις έως το 2014, δωρεαν διαφημιση στο ιντερνετ Βολος ενώ μέχρι το τέλος του 2013 πρέπει να βρεθούν 4000. Για 1000 από αυτούς πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις σε ΝΠΔΔ».
προώθηση ιστοσελίδων Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

















προώθηση κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων Β
Be the first person to like this.