by on June 20, 2024
13 views
προώθηση ιστοσελίδων Εκτός λειτουργίας θα είναι το Σαββατοκύριακο οι σταθμοί «Αιγάλεω», προωθηση ιστοσελιδων seo Βολος «Ελαιώνας» και «Κεραμεικός» του μετρό, dimiourgia site Βολος λόγω τεχνικών εργασιών στον σταθμό «Αγία Μαρίνα» της γραμμής 3...... Κλειστοί το Σαββατοκύριακο τρεις σταθμοί του Μετρό προώθηση ιστοσελίδων Εκτός λειτουργίας ο Κεραμεικός, ο Ελαιώνας και το Αιγάλεω στη γραμμή 3 Εκτός λειτουργίας θα είναι το Σαββατοκύριακο οι σταθμοί «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Κεραμεικός» του μετρό, κατασκευή eshop τιμέσ Βολος λόγω τεχνικών εργασιών στον σταθμό «Αγία Μαρίνα» της γραμμής 3.

Οι συρμοί θα σταματούν στο Μοναστηράκι, κατασκευη ιστοσελιδας e shop Βολος ενώ το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή X50 «ΣΤ. ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ» με αφετηρία στην οδό Όθωνος, κατασκευη ιστοσελιδασ μονοσ μου Βολος κυκλική ως προς Αιγάλεω. προώθηση ιστοσελίδων Στάση εργασίας 11:00 με 15:00 σε ΟΣΕ, προαστιακό Με προβλήματα οι μετακινήσεις Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του ΟΣΕ και του προαστιακού αναμένονται σήμερα λόγω της τετράωρης στάσης εργασίας των εργαζομένων από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με ανακοίνωσή της δηλώνει την αντίθεσή της στην «πώληση» της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εταιρείεσ κατασκευήσ ιστοσελίδων Βολος επισημαίνοντας πως οι σιδηροδρομικοί θα απαντήσουν με «δράσεις που στόχο θα έχουν την ανατ ροπή αυτών των πολιτικών».

Σημειώνεται πως λόγω της κινητοποίησης τις παραπάνω ώρες δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό από το σταθμό Δ.Πλακεντίας προς το αεροδρόμιο. προώθηση ιστοσελίδων Στη Βουλή κατευθύνεται η πορεία της ΟΛΜΕ Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας Στη Βουλή κατευθύνεται αυτή την ώρα η πορεία της ΟΛΜΕ, σημιουργια site βολος με αποτέλεσμα να υπάρχουν κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Για λόγους α
Be the first person to like this.