by on June 20, 2024
12 views
προώθηση ιστοσελίδων Ειδήσεις από την Ελλάδα και κατασκευη ιστοσελιδων δωρεαν Βολος τον Κόσμο, seo site Βολος άμεση ενημέρωση για όλες τις κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων Βολος εξελίξεις, δημιουργια σαιτ Βολος Διασκέδαση κατασκευη ιστιοσελιδασ Βολος – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός - Sports - LIVE: ηλεκτρονικο εμποριο Βολος Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-0 (β kataskeui istoselidas Βολος ημίχρονο) προώθηση ιστοσελίδων Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό (realfm επαγγελματικη ιστοσελιδα Βολος 97,8, επαγγελματικη ιστοσελιδα Βολος pam ESPorts.gr/266857/olympiakos-paok-live">ΕΔΩ την εξέλιξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με σκορ 1-0 προηγείται ο Ολυμπιακός του ΠΑΟΚ. Σκορερ στο 35, ο Μήτρογλου με πλασέ. Στο 60 ο Σαβιόλα αυξάνει τον δείκτη του σκορ. Στο 74, ο Φούστερ κάνει το 3-0 και στο 81 ο Κάμπελ δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού. 4-0.

Δείτε την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ



Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα, Μήτρογλου.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λίνο, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Λάζαρ, Κατσουράνης, Αθανασιάδης.
προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚίναςΣε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κ
Be the first person to like this.