by on June 21, 2024
19 views
προώθηση ιστοσελίδων Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός - Υγεία - Ψυχή και σώμα χτυπά η υπερ-εργασία προώθηση ιστοσελίδων Η φινλανδική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 2.214 Βρετανών δημοσίων υπαλλήλων μέσης ηλικίας, κατοχύρωση domain Βολος διαπίστωσε ότι όσοι εργάζονταν περισσότερο από 55 ώρες την εβδομάδα έχουν μειωμένες νοητικές επιδόσεις συγκριτικά με αυτούς που ακολουθούσαν το κανονικό εργασιακό ωράριο.

Οι σκληρά εργαζόμενοι αντιμετώπιζαν προβλήματα βραχυπρόθεσμης μνήμης και ανάκλησης λέξεων.

Η επικεφαλής ερευνήτρια, Δρ Μαριάνα Βιρτάνεν από το Φινλανδικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής υγείας, προειδοποιεί ότι «τα μειονεκτήματα των υπερωριών πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ όψιν».

Δεν είναι σαφές γιατί οι υπερωρίες έχουν τέτοια αρνητική επίδραση στον εγκέφαλο.

Ωστόσο, ιστοσελιδα κατασκευη Βολος οι ερευνητές θεωρούν ότι μερικοί από τους παράγοντες μπορεί να περιλαμβάνουν προβλήματα ύπνου, κατασκευη ιστιοσελιδασ Βολος κατάθλιψη, δημιουργία ιστοσελίδασ κοστοσ Βολος ανθυγιεινό τρόπο ζωής και αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακών ασθενειών εξαιτίας του άγχους.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι που πήραν μέρος στην έρευνα έκαναν πέντε διαφορετικά τεστ νοητικών λειτουργιών, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων Βολος μεταξύ 1997 και 1997, σημιουργια site βολος και ξανά μεταξύ 2002 και 2004.

Όσοι εργάζονταν περισσότερο σημείωσαν τις χαμηλότερες επιδόσεις σε δύο από τα πέντε τεστ που αφορούσαν τη συλλογιστική και το λεξιλόγιο.

Οι επίδραση της πολύωρης εργασίας ήταν αθροιστική: σχεδίαση ιστοσελίδων Βολος όσες περισσότερες ώρες εργασίας την εβδομάδα, προωθηση ιστοσελιδας Βολος τόσο χειρότερα αποδεικνύονταν τα αποτελέσματα των τεστ.

Οι υπάλληλοι που εργάζονταν παραπάνω από το κανονικό, προώθηση ιστοσελίδων δωρεαν Βολος κοιμόνταν λιγότερο, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων Βολος ανέφεραν περισσότερα συμπτώματα κατάθλιψης και κατανάλωναν περισσότερο αλκοόλ σε σχέση με αυτούς που δεν έκαναν υπερωρίες.

Ο καθηγητής Μίκα Κιβιμάκι που συμμετείχε στη μελέτη, δωρεαν διαφημιση στο ιντερνετ Βολος αναφέρει πως «θα συνεχίσουμε την έρευνα στο μέλλον. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εξετάσουμε αν οι επιδράσεις είναι μακροχρόνιες και αν οι πολλές εργασιακές ώρες οδηγούν σε πιο σοβαρές ασθένειες όπως η άνοια».

Η μελέτη δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση American Journal of Epidemiology.

Πηγή: tanea.gr

προώθηση ιστοσελίδων Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

















προώθηση ιστοσελίδων Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.


Πηγή: Cretalive.gr


Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες
Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr
προώθηση ιστοσελίδων source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274848&catID=19 προώθηση ιστοσελίδων…
Be the first person to like this.