by on June 21, 2024
12 views
προώθηση ιστοσελίδων Σε παράταση οδηγείται η είσπραξη του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ...... Χαράτσι μέσω ΔΕΗ και το 2014 προώθηση ιστοσελίδων Η τρόικα πιέζει για παράταση του συστήματος είσπραξης Σε παράταση οδηγείται η είσπραξη του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Παρά την επιμονή του Γιάννη Στουρνάρα για αντικατάσταση του από τον Ενιαίο Φόρο, το «χαράτσι» θα παραμείνει και το 2014 καθώς ούτε η τρόικα διαφωνεί στη μονιμοποίηση του ούτε προβλέπεται μνημονιακά.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, το πρόγραμμα που υπεγράφη τον Ιούλιο από τον υπουργό Οικονομικών και τους εκπροσώπους των δανειστών δίνει την εναλλακτική δυνατότητα στη χώρα μας να διατηρήσει το «χαράτσι» σε περίπτωση που διαπιστώνεται ότι η εφαρμογή του νέου φόρου για τα ακίνητα δε θα φέρει τα προσδοκώμενα έσοδα στα δημόσια ταμεία.

Αυτό επιβάλλεται και από τις περιστάσεις καθώς οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων θα υπερφορολογηθούν και δε θα καταφέρουν να εξοφλήσουν και τα ποσά του Ειδικού Τέλους Ακινήτων.
προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησηςΆμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, δημιουργια σαιτ Βολος που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, δημιουργια e shop Βολος αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, πωσ φτιαχνω ιστοσελιδα Βολος ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, κατασκευη ιστιοσελιδασ Βολος ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου. προώθηση ιστοσελίδων Νορβηγία: Ο Μπρέιβικ στη φυλακή, το κόμμα του στη Βουλή! Η νικήτρια κεντροδεξιά Ερνα Σόλμπεργκ ετοιμάζεται να σχηματίσει Συνασπισμό με το ακροδεξιό κόμμα της Προόδου
Δύο χρόνια μετά το μακελειό που συγκλόνισε την Νορβηγία και ολόκληρο τον κόσμο με πρωταγωνιστή τον ακροδεξιό Αντερς Μπρέβικ που σκότωσε 77 ανθρώπους στο νησί Ουτόγια, η ακροδεξιά αναμένεται να ανέβει στην κυβέρνηση.

Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν εχθές Δευτέρα, δημιουργια μπλογκ Βολος από τις οποίες αναδείχθηκε νικήτρια η κεντροδεξιά Ερνα Σόλμπεργκ με το Συντηρητικό κόμμα, δωρεαν διαφημιση site Βολος η «Σιδηρά Ερνα» ετοιμάζεται να σχηματίσει κυβέρνηση με το ακροδεξιό κόμμα της Προόδου που τάσσεται κατά της μετανάστευσης, και του οποίου μέλος ήταν και ο Μπρέιβικ.

Όπως έδειχναν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις η Σόλμπεργκ αναμενόταν να εκτοπίσει τους Εργατικούς του Γιενς Στόλτενμπεργκ, μετά την παραδοχή ήττας του οποίου η « Μέρκελ του Βορρά», όπως πολλοί την χαρακτηρίζουν, δημιουργία ιστοσελίδας e shop Βολο
Be the first person to like this.