by on June 22, 2024
13 views
κατοχύρωση κατασκευη ιστοσελιδασ τιμεσ Βολος domain name Βολος προώθηση ιστοσελίδων Κλειστή η λεωφόρος Αμαλίας, διαδικτυακη διαφημιση Βολος καθώς και ο σταθμός του μετρό ευκολη κατασκευή site Βολος sxediasmos istoselidas Βολος στο Σύνταγμα - Από ηχεία μεταδίδεται η  συζήτηση στη Βουλή  - «Η πρόταση μομφής πρέπει να ιντερνετ μαρκετινγκ Βολος μετατραπεί σε λαϊκή μομφή», κατασκευή seo προωθηση ιστοσελιδων Βολος e shop Βολος είπε ο Π. Λαφαζάνης σε χαιρετισμό που απηύθυνε στους συγκεντρωμένους ..." Σε εξέλιξη η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα προώθηση ιστοσελίδων Κλειστή η λεωφόρος Αμαλίας, καθώς και ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα - Από ηχεία μεταδίδεται η  συζήτηση στη Βουλή  - «Η πρόταση μομφής πρέπει να μετατραπεί σε λαϊκή μομφή», είπε ο Π.  Λαφαζάνης σε χαιρετισμό που απηύθυνε στους συγκεντρωμένουςΣε εξέλιξη βρίσκεται από τις έξι το απόγευμα της Κυριακής η «συγκέντρωση υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού», που διοργάνωσε στο Σύνταγμα ο ΣΥΡΙΖΑ, μόλις λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε την Πέμπτη το κόμμα της Κουμουν Δούρου.

Στο Σύνταγμα έχουν στηθεί ηχεία από τα οποία μεταδίδεται η συζήτηση στη Βουλή, ενώ ο κόσμος είναι πολύς και έχει αρχίσει να γίνεται πιο πυκνός όσο περνάει η ώρα.

«Η πρόταση μομφής πρέπει να μετατραπεί σε λαϊκή μομφή», είπε ο Π. Λαφαζάνης σε χαιρετισμό που απηύθυνε στους συγκεντρωμένους. Στη συγκέντρωση μίλησε και ο Νίκος Βούτσης, ο οποίος -όπως και ο κ. Λαφαζάνης-  κατηγόρησε την κυβέρνηση για «θεσμική εκτ ροπή» στο θέμα της ΕΡΤ, ενώ παράλληλα, τόνισε πως η κυβέρνηση χάρισε στους ιδιοκτήτες ιδιωτικών καναλιών τη δημόσια περιουσία των ψηφιακών συχνοτήτων.

Στη συγκέντρωση παρίστανται και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η κυρία Ζ. Κωνσταντοπούλου  και ο Δ. Στρατούλης. Παρόντες είναι και εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ενώ απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών με κεριά αναμμένα κρατούσαν πανό «η καθαριότητα στους ιδιώτες, οι καθαρίστριες στο δρόμο» μπροστά από τα κάγκελα του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η λεωφόρος Αμαλίας, όπως και οι οδοί Όθωνος και Βασιλέως Γεωργίου Α' έχουν κλείσει λόγω των συγκεντρωμένων, ενώ κλειστός παραμένει ο σταθμός του Μετρό της πλα
Be the first person to like this.