by on June 24, 2024
14 views
προώθηση ιστοσελίδων σελιδα στο internet Βολος Σε διανομές τροφίμων και ρούχων σε απόρους, ηλεκτρονικο εμποριο ελλαδα Βολος προωθηση ιστοσελιδας Βολος αγορα ιστοσελιδασ Βολος αφιερωμένες κατοχύρωση domain name Βολος στη εταιρείεσ κατασκευήσ ιστοσελίδων Βολος μνήμη των κατασκευη ιστοσελιδας e shop Βολος κατασκευη site δωρεαν Βολος δύο λογοτυπο σχεδιασμος Βολος νεαρών μελών της που δολοφονήθηκαν στο Νέο Ηράκλειο, κόστοσ δημιουργίασ ιστοσελίδασ Βολος προχώρησε το Σάββατο η Χρυσή Αυγή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. ..." Χωρίς ... "παρατράγουδα" οι διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής προώθηση ιστοσελίδων Σε διανομές τροφίμων και ρούχων σε απόρους, αφιερωμένες στη μνήμη των δύο νεαρών μελών της που δολοφονήθηκαν στο Νέο Ηράκλειο, προχώρησε το Σάββατο η Χρυσή Αυγή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα χρήματα με τα οποία αγοράστηκαν τα τρόφιμα και  τα ρούχα που διενεμήθησαν «μετά την παράνομη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης από το ανθ Ελληνικό κράτος η αγορά των προσφερόμενων ειδών γίνεται από τους μισθούς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής».

Πριν ξεκινήσει η διανομή, βουλευτές και μέλη που ήταν παρόντες, κράτησαν ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των δύο θυμάτων και στη συνέχεια έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο. Τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη έντονη ήταν η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Στην Θεσσαλονίκη, μέλη της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν απειλητικά κατά εικονολήπτη που δεν «κάθισε προσοχή»  την ώρα που έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων έληξε το επεισόδιο.

Αξίζει να αναφερθεί πως από τη σημερινή «ακτιβιστική» δράση της Χρυσής Αυγής, απουσίαζε το μόνιμο moto : «μόνο για Έλληνες», όπως συνηθιζόταν έως σήμερα. Παράλληλα σε διά ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, ρίχθηκαν φυλ Λάδια για τη δολοφονία των δύο νεαρών στο Νέο Ηράκλειο και τις προφυλακίσεις ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό («Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές. Τίποτα δεν λυγίζει του Εθνικιστές») από όπου απουσίαζε παντελώς το γνωστό σύνθημα : «Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή».
προώθηση ιστοσελίδων Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα «Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.


Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.


Τι απαντά η Χρυσή Αυγή Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για "clubbing", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.
Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.


Πηγή: Cretalive.gr


Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες
Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr
προώθηση ιστοσελίδων source: http://www.protothema.gr/politics/article/326884/horis-paratragouda-i-dianomi-trofimon-tis-hrusis-augis/ προώθηση ιστοσελίδων…
Be the first person to like this.