13 views
γλυκα βολος Καρέ- καρέ παστα τρουφα παστα προφιτερολ βολος βολος οι κινήσεις τουρτεσ ζαχαροπλαστειου παστες μαρκιζ βολος βολος του ληστή που απείλησε με όπλο τον υπάλληλο του πρατηρίου και έκλεψε γλυκα για βαπτιση τιμες βολος μεγάλο χρηματικό ποσό..." Θεσσαλονίκη: Δείτε βίντεο από ληστεία σε βενζινάδικο γλυκα βολος Καρέ- καρέ οι κινήσεις του ληστή που απείλησε με όπλο τον υπάλληλο του πρατηρίου και έκλεψε μεγάλο χρηματικό ποσό Στη δημοσιότητα βγήκε το βίντεο από τη ληστεία που έγινε την Τετάρτη σε βενζινάδικο στην οδό Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.

Ο ληστής, φορώντας απλά ένα καπέλο, έστησε καρτέρι στον υπάλληλο του βενζινάδικου και αμέσως μόλις έφυγε ο τελευταίος πελάτης, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, μπήκε μέσα στο κατάστημα και με την απειλή όπλου πήρε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Αρχικά, όταν τον εντόπισε ο υπάλληλος έξω από το κατάστημα του ζήτησε εξηγήσεις, για να πάρει την απάντηση από τον δράστη ότι είχε πρόβλημα υγείας και χρειαζόταν λίγο νερό. Αφού μπήκε στο κατάστημα απείλησε τον υπάλληλο, λέγοντάς του να μην κουνηθεί και πως αν δεν του δώσει τα χρήματα θα ειδοποιήσει τους συνεργούς του που περίμεναν λίγο παρακάτω. Αφού πήρε τα χρήματα, βγήκε με απόλυτη ψυχραιμία από το βενζινάδικο και έφυγε. ΑστυνομίαΑστυνομίας, οι έρευνες της οποίας για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.


YouTube.com/v/5lBM-xDBthM?hl=en_US&version=3"> YouTube.com/v/5lBM-xDBthM?hl=en_US&version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="480" width="640"> Πηγή: seleo.gr γλυκα βολος γλυκα βολος Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚίναςΣε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κ
Be the first person to like this.