by on June 26, 2024
12 views
προώθηση ιστοσελίδων Ευνοϊκή μεταχείριση θα έχουν όσοι φορολογούμενοι υπέβαλαν εκπρόθεσμα τις φορολογικές τους δηλώσεις, καθώς το υπουργείο Οικονομικών τους θα τους αναγνωρίσει τις εκπιπτόμενες δαπάνες...... Στα «μαλακά» πέφτουν όσοι υπέβαλαν εκπρόθεσμα δηλώσεις προώθηση ιστοσελίδων Τροπολογία κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών που αναγνωρίζει τις εκπιπτόμενες δαπάνες Ευνοϊκή μεταχείριση θα έχουν όσοι φορολογούμενοι υπέβαλαν εκπρόθεσμα τις φορολογικές τους δηλώσεις, καθώς το υπουργείο Οικονομικών τους θα τους αναγνωρίσει τις εκπιπτόμενες δαπάνες.

Τροπολογία που κατέθεσε χθες το υπουργείο Οικονομικών στην Βουλή σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας παρέχει τη δυνατότητα στους φορολογούμενους να δηλώσουν στις υποβληθείσες εκπροθέσμως μέχρι 15 Σεπ Τεμβρίου 2013 δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2013, κατασκευη eshop μονοσ μου Βολος τα ποσά που δαπάνησαν για αγορά αγαθών και λήψη υπηρεσιών και να τύχουν της έκπτωσης του κατά περίπτωση αφορολόγητου ποσού.

Κανονικά οι εν λόγω φορολογούμενοι έπρεπε να επιβαρυνθούν με σημαντικά πρόστιμα. Συγκεκριμένα, ο νόμος προβλέπει:

- Απώλεια του δικαιώματος μείωσης του φόρου που αναλογεί στο συνολικό εισόδημά τους, κατά ποσοστό 10% συγκεκριμένων προσωπικών δαπανών (ενοίκια κύριας κατοικίας, ενοίκια παιδιών που σπουδάζουν, δίδακτρα φροντιστηρίων και μαθημάτων, ασφάλιστρα ζωής, τόκους στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας, κατασκευή eshop Βολος έξοδα ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης και δωρεές χρηματικών ποσών) που μπορεί να δήλωσαν ότι πραγματοποίησαν το 2012.

- Επιπλέον επιβάρυνση φόρου 10%, δημιουργια eshop Βολος επί του 25% του ετησίου εισοδήματός τους. Επί της ουσίας δηλαδή επιβάρυνση με πρόσθετο φόρο 2,5% επί του εισοδήματός τους. Η επιβάρυνση αυτή προκύπ ΤΕΙ καθώς δεν αναγνωρίζονται οι αποδείξεις λιανικής πώλησης ή παροχής υπηρεσιών που μάζεψαν το 2012.

- Προσαύξηση 1% στο ποσό του φόρου που θα πρέπει να αποπληρωθεί, kataskeyh eshop Βολος για κάθε μήνα καθυστέρησης υποβολής της δήλωσης.

Βάσει της τροπολογίας του υπουργείου Οικονομικών οι φορολογούμενοι που υπέβαλαν τη φορολογική τους δήλωση εκπρόθεσμα έως και τις 15 Σεπ Τεμβρίου θα επιβαρυνθούν μόνον με την προσαύξηση του 1%. προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα «Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, κατασκευή eshop Βολος σε ένα εθνικιστικό σόου.


Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, δημιουργια eshop Βολος εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.


Τι απαντά η Χρυσή Αυγή Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για "clubbing", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλ
Be the first person to like this.