by on June 26, 2024
14 views
προώθηση ιστοσελίδων Ο Πανιώνιος  προηγήθηκε νωρίς (5') kataskevi eshop Βολος και ο Ατρόμητος άργησε να ξυπνήσει. Πολύτιμη νίκη για τους κατασκευη eshop κατασκευή eshop Βολος με wordpress Βολος Νεοσμυρνιώτες..." Ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη (2-1) επί του Ατρόμητου προώθηση ιστοσελίδων Ο Πανιώνιος  προηγήθηκε νωρίς (5') και ο Ατρόμητος άργησε να ξυπνήσει. Πολύτιμη νίκη για τους ΝεοσμυρνιώτεςΟι "κυανέρυθροι" μετά από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής με την Καλλονή ήθελαν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου από την άλλη να έχει να χάσει από την 4η αγωνιστική.

Οι Νεοσμυρνιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι προηγήθηκαν με 1-0 πολύ νωρίς και στο ημίχρονο βρέθηκαν να κερδίζουν με δύο γκολ διαφορά.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος έδειξε να ξυπνά και να πιέζει. όμως το μόνο που κατάφερε ήταν αν μειώσει σε 2-1.
Πολύτιμη από κάθε άποψη η νίκη του Πανιωνίου, την ώρα που ο Ατρόμητος έχει καταφέρει να πάρει μόλις ένα βθαμό σε δύο αγώνες, αν ματρήσουμε και το 1-1 που είχε φέρει την προηγούμενη αγωνιστική με τον  Παναιτωλικό.

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Κουλουχέρης, Μητρόπουλος, Κολοβός, Μενδρινός, Γιάννου, Αραβίδης.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ούμπιντες, Καραγκούνης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.
προώθηση ιστοσελίδων Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚίναςΣε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κ
Be the first person to like this.