by on June 26, 2024
13 views
seo για eshop δημιουργια eshop Βολος Βολος προώθηση ιστοσελίδων δημιουργια eshop Βολος Προβλέπει τη διασύνδεση των kataskeyh eshop Βολος Βιβλιοθηκών να φτιάξει e-shop; και την kataskeyh eshop Βολος αναβάθμιση των kataskevi eshop Βολος υπηρεσιών τους ..." Μνημόνιο συνεργασίας του Ιδρύματος Ευγενίδου και της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων προώθηση ιστοσελίδων Προβλέπει τη διασύνδεση των Βιβλιοθηκών και την αναβάθμιση των υπηρεσιών τουςΥπεγράφη Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος Ευγενίδου και της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων που προβλέπει τη διασύνδεση των Βιβλιοθηκών τους, στη διάρκεια τελετής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου. 

Σκοπός του Μνημονίου είναι η αναβάθμιση των υποδομών των βιβλιοθηκών των δύο μερών και των υπηρεσιών τους, στο γενικότερο πλαίσιο της αποστολής αμφοτέρων των ιδρυμάτων για την παραγωγή, μετάδοση και διάχυση της γνώσης γύρω από τις επιστήμες και την τεχνολογία.  

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου Λεωνίδας Δημητριάδης – Ευγενίδης, σε σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στους φιλόξενους χώρους του Ιδρύματος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συνεργασία αυτή, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα στήριξης τέτοιων προσπαθειών. 

«Ως Ίδρυμα Ευγενίδου», τόνισε ο κ. Ευγενίδης, «είμαστε ανοικτοί σε τέτοιες πρωτοβουλίες και έτοιμοι, στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων μας, να συμβάλουμε στην υλοποίησή τους.  Είμαστε δε», κατέληξε, «ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που στην παρούσα φάση η πρωτοβουλία αυτή εξελίσσεται απó κοινού με την ιστορική Σχολή Ναυτικών Δοκίμων». 

Το Μνημόνιο υπεγράφη μεταξύ του Διοικητή του Ιδρύματος Ευγενίδου κ. Π. Παππού και του Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναυάρχου ΠΝ Ι. Μαΐστρου, παρουσία του Προέδρου του Ιδρύματος Ευγενίδου κ. Λεωνίδα Δημητριάδη – Ευγενίδη, του Διευθυντή Ναυτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Αρχιπλοιάρχου (Μ) Κ. Κωνσταντόπουλου και του Κοσμήτορα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων κ. Μ. Φαφαλιού.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν καθηγητές και στελέχη της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, καθώς επίσης και στελέχη του Ιδρύματος Ευγενίδου. 

προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσ
Be the first person to like this.