by on June 26, 2024
14 views
προώθηση ιστοσελίδων Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός - Πολιτική - «Θα αξιώσουμε ελάφρυνση του χρέους» προώθηση ιστοσελίδων «Πολιτική πενία, τέχνας κατεργάζεται», είπε ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, κατασκευη eshop κοστοσ Βολος καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ για κρίση ταυτότητας και χαρακτηρίζοντας την πρόταση δυσπιστίας ως «συνέπεια αδυναμίας, αμηχανίας και σύγχυσης».

Σημειώνοντας, kataskevi eshop Βολος στον αντίποδα, ότι η κυβέρνηση δεν χρειάζεται τέχνας γιατί έχει να παρουσιάσει έργο, παρέθεσε σειρά επιτευγμάτων της :

Προωθήθηκε η αναγκαία δημοσιονομική προσαρμογή, είπε, σημειώνοντας ότι οι στόχοι επιτυγχάνονται και κάνοντας λόγο για βιώσιμο πλεόνασμα

Μίλησε για προώθηση σχεδιασμού ενός ανεξάρτητου δημοσιονομικού συμβουλίου, καθώς και για ενεργοποίηση και αναβάθμιση του ρόλου του γραφείου του προϋπολογισμού στη Βουλή, αναμόρφωση του πλαισίου δημοσιονομικής διαχείρισης και εποπτείας.

Ενίσχυση ελεγκτικών μηχανισμών. Αναβάθμιση διεύθυνσης δημοσιονομικών ελέγχων κτλ

Μειώθηκε η διάρκεια για την απονομή σύνταξης. Θεσπίστηκε και έχει τεθεί η προκαταβολή σύνταξης, eshop κατασκευη Βολος την οποία έχουν ήδη λάβει 10.898 αιτούντες, κατασκευη eshop μονοσ μου Βολος μετά από διευθέτηση και της σειράς σύνταξης.

Σύγχρονο πλαίσιο για την προστασία αδρανών καταθέσεων, που επιτρέπει την χρήση τους για τις ανάγκες του Δημοσίου με απώτερο σκοπό την ανακούφιση κοινωνικών ομάδων

Διαφανής διαδικασία αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών (περίπου 6 δις ως τώρα)
Κατόπιν τούτων, κάνοντας λόγο για μακροπρόθεσμο στόχο, παρέθεσε τις προτεραιότητες της κυβέρνησης ως εξής :

Επίτευξη διατηρήσιμων πρωτογενών πλεονασμάτων-διαρθρωτικές και στοχευμένες κινήσεις

Σταθεροποίηση της οικονομίας, με ανάταξη το 2014 και βιώσιμη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια--πρωτοβουλίες που θα αντιμετωπίσουν τη διαρθρωτική, eshop κατασκευη Βολος αλλά και την κυκλική διάσταση

Ενίσχυση βιωσιμότητας δημόσιου χρέους. Το δημόσιο χρέος είχε επί πολλά χρόνια πολύ ισχυρή αυξητική πολιτική. Τώρα είναι ανοιχτό το θέμα της βιωσιμότητάς του και το σύστημα πρέπει να αντιστρέψει την τάση, είπε, κάνοντας λόγο για ανάγκη επίτευξης διαχειρίσιμων πλεονασμάτων και ενίσχυση εργαλείων. Υποστήριξε δε, ότι η κυβέρνηση θα αξιώσει την ελάφρυνση του χρέους, το συντομότερο δυνατό και με ξεκάθαρους όρους. «Θα αξιώσουμε την έμπρακτη συμβολή των εταίρων μας για ελάφρυνση του χρέους. Επιθυμούμε να γίνει το συντομότερο δυνατό και με ξεκάθαρους όρους», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Διαμόρφωση συνθηκών για την έξοδο της χώρας στις αγορές. Σημειώνοντας ότι αυτό προϋποθέ ΤΕΙ την επιτυχή εξέλιξη στα τρία προηγούμενα πεδία, υποστήριξε ότι σε συνδυασμό με τις ήδη υπάρχουσες επιδόσεις «προχωρούμε στον σχεδιασμό χρηματοδοτικών πρακτικών που θα επιτρέψουν επιστροφή χώρας στις αγορές εντός του 2014.

Κλείνοντας, ο υπουργός υποστήριξε ότι ενώ η χώρα είναι σε κομβικό σημείο, πολλοί βουλευτές της αντιπολίτευσης, κάνουν ʽδιαγωνισμό μιζέριας και λαϊκισμού, kataskevi eshop Βολος με αφορισμούς, ισοπεδωτικούς χαρακτηρισμούς, κατασκευή eshop Βολος απλουστεύσεις, απουσία ουσιαστικών απαντήσεων, Γιατί μια επιχείρηση που εδρεύει στον Βόλο λύσεων και προτάσεων. Σημείωσε όμως ότι η κατάσταση απαιτεί συστράτευση όλων των δημιουργικών δυνάμεων, επιβάλλει συγκλίσεις και δημιουργικές συνθέσεις. «Εμείς αναλάβαμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί, kataskeyh eshop Βολος καιρός και εσείς να αναλάβετε το μερίδιο που σας αντιστοιχεί», είπε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση.

YouTube.com/v/wPdL8D03Bro?hl=en_GB&version=3" name="movie" /> YouTube.com/v/wPdL8D03Bro?hl=en_GB&version=3">

προώθηση ιστοσελίδων Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

















προώθηση ιστοσελίδων Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚίναςΣε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κ
Be the first person to like this.