12 views
τζακια σκιαθος Δύο διαφορετικές «ενδεκάδες» αποτελούμενες από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από ιταλικούς συλλόγους τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού φέρνει στην επιφάνεια η «Gazzetta dello Sport». ... Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι της Serie A τζακια σκιαθος Πώς αναλύει τις μεταγραφές της καλοκαιρινής περιόδου η «Gazzetta dello Sport» Δύο διαφορετικές «ενδεκάδες» αποτελούμενες από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από ιταλικούς συλλόγους τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού φέρνει στην επιφάνεια η «Gazzetta dello Sport».

Στους καλύτερους είναι ο Αργεντινός επιθετικός της Νάπολι, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, και ο συμπατριώτης του φορ της Γιουβέντους, Κάρλος Τέβες. Στους κορυφαίους είναι και πέντε παίκτες της Ρόμα, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν το «δέκα στα δέκα» στους πρώτους αγώνες της Serie A.

Στον αντίποδα, ο Αλεσάντρο Μάτρι της Μίλαν και ο Ισάκ Μπελφοντίλ ανήκουν στις απογοητεύσεις μέχρι στιγμής του ιταλικού πρωταθλήματος, multiclima τζακια σκιαθος ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει για τον Φραντσέσκο Λόντι της Τζένοα και τον Αντέμ Λιάϊτς της Ρόμα.

Η κορυφαία ενδεκάδα: σχεδια για ενεργειακα τζακια σκιαθος Ντε Σάνκτις (Ρόμα), μαντεμενιεσ πλακεσ τζακιου πηλιο Μαϊκόν (Ρόμα), Μπενάτια (Ρόμα), Καμπανιάρο (Ίντερ), Βρσαλίκο (Τζένοα), Καγεχόν (Νάπολι), εικονικα τζακια σκιαθος Στρούτμαν (Ρόμα), Κακά (Μίλαν), Ζερβίνιο (Ρόμα), Τέβες (Γιουβέντους) και Ιγκουαΐν (Νάπολι).

Η χειρότερη ενδεκάδα: Παντέλι (Τορίνο), Ουάλας (Ίντερ), Φελίπε (Πάρμα), Νοβαρέτι (Λάτσιο), απλα τζακια σκιαθος Ζίγκλερ (Σασουόλο), Σελότο (Σασουόλο), Λόντι (Τζένοα), Μπελφοντίλ (Ίντερ), Μάτρι (Μίλαν) και Λιάϊτς (Ρόμα).

Πηγή: sport-fm.gr τζακια σκιαθος Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚίναςΣε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κ
Be the first person to like this.