by on September 14, 2024
8 views
προώθηση ιστοσελίδων Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Αρη με 2-0, εταιρεια seo Βολος εταιρεια κατασκευησ ιστοσελιδων Βολος αλλά ο κόσμος όλος εύχεται να μην δούμε ποτέ ξανά σκηνές σαν και αυτές που συγκλόνισαν τους πάντες με την περιπέ..." ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ (photos) προώθηση ιστοσελίδων

Μετά από αυτά που έγιναν από το 55’ του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μετά, μικρή σημασία έχει να μιλά κανείς για ποδόσφαιρο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός πήρε πολύ πιο εύκολα από ότι θα περίμενε κι ο ίδιος τη νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη, όμως αυτό που μέτρησε πάνω από όλα ήταν η υγεία του Νίκου Μαρινάκη. Ο νεαρός μπακ του Παναθηναϊκού… πήγε κι ήρθε στο «Βικελίδης» και άπαντες έζησαν συγκλονιστικές στιγμές μέχρι τελικά να ανακτήσει τις αισθήσεις του και να διακομιστεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε περισσότερα στο onsports.gr

 
προώθηση ιστοσελίδων Συμφώνησε για ανανέωση ο Ρονάλντο! Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2018 θα παραμείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς όπως αναφέρει η «As», ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες, συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ και συμφώνησαν.Η ισπανική Εφημερίδα, αποκαλύπ ΤΕΙ την είδηση που ξεδιαλύνει οριστικά το τοπίο της παραμονής του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο «Μπερναμπέου», συνδυάζοντας μάλιστα την συνάντηση του μάνατζέρ του με τον ισχυρό άνδρα της « βασίλισσας» και με τις δηλώσεις του «CR7» σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας.

«Φυσικά και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στη Μαδρίτη. Βρίσκομαι 4 χρόνια στο σύλλογο, οπότε θα ήθελα να συνεχίσω», ήταν επ’ ακριβώς τα λόγια του.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr προώθηση ιστοσελίδων Φιγκερόα: "Να καταλήξουμε σε συμφωνία" Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έφτασε στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Εφόσον επέλθει οριστική συμφωνία, ο Αργεντινός επιθετικός θα περάσε από ιατρικές εξετάσεις και εάν υπάρξουν θετικά αποτελέσματα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

"Από τη στιγμή που είμαι εδώ, κατασκευή e shop Βολος σημαίνει ότι είμαστε κοντά. Η δική μου η πρόθεση, κατασκευή ιστοσελίδασ ξενοδοχείου Βολος αλλά και της ομάδας, λογοτυπο εταιρειας Βολος είναι να καταλήξουμε σε συμφωνία. Υπάρχουν βέβαια κάποια πράγματα να διευθετηθούν, κατασκευη eshop με wordpress Βολος αλλά για αυτό ήρθα. Το συντομότερο δυνατό θέλω εταιρεια κατασκευησ ιστοσελιδων Βολος να ξεκινήσω προπονήσεις, γραφιστικες εταιριες Βολος για να ενσωματωθώ στην ομάδα και να μπω στις υποχρεώσεις της. Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή. Έχω μιλήσει με κάποιους παίκτες και έχω πληροφορηθεί την κατάσταση της ομάδας. Δεν νιώθω σαν μεταγραφή, φτιαξε το δικο σου site Βολος καθώς εδώ έπαιζα και πέρυσι. Ουσιαστικά συνεχίζω".

Διαβάστε ακόμη
Περιφρούρηση της Λεωφόρου ζήτησε ο Αλαφούζος Με Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός στο κύπελλο
προώθηση ιστοσελίδων source: http://www.newsbomb.gr/sports/story/368113/pote-xana-photos προώθηση ιστοσελίδων…
Be the first person to like this.