by on Yesterday, 3:21 pm
1 view
παρακολουθηση κινητου - https://detectiv.gr/ATHENS-000024-PARAKOLOUTHISI-KINITOY.html. γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, γραφεια ντετεκτιβ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός - Πολιτική - Καμμένος: παρακολουθηση Αν μπορούμε να έχουμε αντιμνημονιακές συγκλίσεις, θα τις έχουμε γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Αν μπορούμε να έχουμε αντιμνημονιακές συγκλίσεις στις δημοτικές εκλογές, διαζυγιο θα τις έχουμε, παρακολουθηση κινητου δήλωσε Πάνος Καμμένος, γραφεια ντετεκτιβ τονίζοντας ότι στους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν υπάρχουν κομματικές γραμμές.

Εμείς πρώτα από όλα θα ακούσουμε τις τοπικές κοινωνίες, τόνισε ο κ. Καμμένος, ντετεκτιβ πειραιασ μιλωντας στον Σκάι. Στη Σάμο όμως -πρόσθεσε- που ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκφραστεί υπέρ της παραμονής του κέντρου αλλοδαπών στο νησί, εμείς δεν θα τον υποστηρίξουμε.

«Δε στηρίζω κανέναν που ανήκει και το δηλώνει σε μνημονιακό κόμμα, ντετεκτιβ πειραιασ θέλω να περάσω το μήνυμα της ψήφου του λαού κατά του μνημονίου», διαζυγιο είπε χαρακτηριστικά.

Be the first person to like this.