by on Yesterday, 4:13 pm
2 views
γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ντετεκτιβ πειραιασ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, παρακολουθηση Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός - Κοινωνία - Έκθεση για το Πολυτεχνείο διοργανώνει η Βουλή γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Πολυτεχνείο 1973» διοργανώνει η Βουλή των Ελλήνων θέλοντας να τιμήσει τη συμπλήρωση 40 ετών από την εξέγερση των φοιτητών, τον Νοέμβριο του 1973.

Η έκθεση, γραφεια ντετεκτιβ που παρουσιάζεται στον συνεδριακό χώρο της Βουλής, επί της λεωφόρου Αμαλίας 22-24, ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 (10:00 πμ) από τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη.

Μέσα από ψηφιακές αναπαραγωγές φωτογραφιών από το αρχείο του αυτόπτη μάρτυρα των δραματικών γεγονότων του Πολυτεχνείου, γνωστού φωτο ρεπόρτερ, ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ Βασίλη Καραγεώργου, η έκθεση παρουσιάζει τη φοιτητική εξέγερση εναντίον της στρατιωτικής δικτατορίας, διαζυγιο τον Νοέμβριο του 1973, και τη βίαιη και αιματηρή καταστολή της.

Όπως σημειώνει ο Θανάσης Αλατάς, ο οποίος έκανε την επιλογή των φωτογραφιών που εκτίθενται, «αυτές αφηγούνται καρέ-καρέ τις δύσκολες εκείνες ώρες που οι νέοι θέλησαν με τόλμη να διεκδικήσουν το μέλλον τους. Άμεσες, αποκαλυπτικές, διεισδυτικές, αποτελούν μοναδικά ντοκουμέντα, όπου ο ιστορικός μπορεί να σκύψει για να αντλήσει λεπτομέρειες και να δει την αλήθεια αποτυπωμένη με όλη τη δύναμή της».

Πολλές από τις φωτογραφίες που παρουσιάζονται στην Έκθεση δημοσιεύτηκαν στον ελληνικό και κυρίως στον ξένο τύπο, ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ ενώ αρκετές ήταν μέχρι πρόσφατα ανέκδοτες. Η έκθεση θα διαρκέσει έως το τέλος του Νοεμβρίου 2013 και θα παραμένει ανοικτή για το κοινό από τις 10:00΄ μέχρι τις 18:00΄ καθημερινά, Σάββατο και Κυριακή. γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚίναςΣε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κ
Be the first person to like this.