1 view
γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Η αγάπη ενός οπαδού της Δόξας Δράμας για την ομάδα τον έβαλε σε περιπέτειες, καθώς συνελήφθη από την αστυνομία της Κίνας...... Φωτογραφήθηκε με κασκόλ της Δόξας Δράμας στο Πεκίνο και συνελήφθη γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Η αγάπη του για την ομάδα τον έβαλε σε περιπέ ΤΕΙες Η αγάπη ενός οπαδού της Δόξας Δράμας για την ομάδα τον έβαλε σε περιπέ ΤΕΙες, καθώς συνελήφθη από την Αστυνομία της Κίνας.

Συγκεκριμένα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σύμφωνα με το thrakitoday.com, διαζυγιο ο φίλαθλος των «μαυραετών» έβγαλε το κασκόλ της ομάδας του για να φωτογραφηθεί στην είσοδο της Απαγορευμένης Πόλης.

Εντούτοις αυτή η κίνησή του τον έβαλε σε μπελάδες καθώς είδε την Αστυνομία της Κίνας να του περνάει χειροπέδες.

Ο λόγος ήταν ότι στις δύο άκρες του κασκόλ υπήρχε η αγγλική σημαία, γεγονός που κινητοποίησε τις αρχές, που δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις που έδωσε ο οπαδός της Δόξας, μέσω του ξεναγού του.

Άμεσα πάντως κινητοποιήθηκε η ελληνική πρεσβεία που επιλήφθηκε της υπόθεσης και αφέθηκε ελεύθερος ο οπαδός της Δόξας Δράμας, ο οποίος σίγουρα θα σκεφτεί πολύ σοβαρά να βγάλει ξανά φωτογραφική μηχανή μπροστά από κάποιο μνημείο της Κίνας. γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μ
Be the first person to like this.