by on 3 hours ago
2 views
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - https://detectiv.gr/. γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Την πίστη του ότι αυτή είναι η σωστή στιγμή για να ξεφύγει από τη σκιά του Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε ο Αΐτορ Καράνκα, μοιχεια συμφωνώντας για δυόμιση χρόνια να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της...... «Μακριά από τη σκιά του Μουρίνιο» γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Στον πάγκο της Μίντελσμπρο ο Αΐτορ Καράνκα Την πίστη του ότι αυτή είναι η σωστή στιγμή για να ξεφύγει από τη σκιά του Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε ο Αΐτορ Καράνκα, μοιχεια συμφωνώντας για δυόμιση χρόνια να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μίντελσμπρο.

Ο πρώην παίκτης και βοηθός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, διαζυγιο υπήρξε συνεργάτης του Μουρίνιο, τα τρία χρόνια που ο τεχνικός της Τσέλσι, ντετεκτιβ πειραιασ ήταν στο «τιμόνι» της « βασίλισσας».

«Ήμουν τρία χρόνια δίπλα στο Ζοσέ, διαζυγιο και με υποστήριζε κάθε μέρα. Έμαθα πολλά από αυτόν και το επιτελείο του και νομίζω πως πλέον είμαι έτοιμος να κάνω το δικό μου ξεκίνημα. Μπορείς να μάθεις τα πάντα από αυτόν εντός και εκτός των γραμμών του γηπέδου. Είναι μοναδικός. Είναι απλά ο εκλεκτός», μοιχεια δήλωσε ο νέος τεχνικός της
Be the first person to like this.